Mireia Prats:
"Sóc reportera dels Serveis Informatius de TV3. Ser reporter significa fer de periodista, però també de càmera, arrossegant pesos, que en moltes ocasions superen els 20 quilos. Per a nosaltres, els reporters, l'esquena és una de les parts més importants del cos. I ens les hem de cuidar moltíssim. Feia anys que patia molèsties a les cervicals, fins que una amiga em va parlar d'un osteòpata: en Francesc Sansa. Hi vaig anar, després d'haver passat per molts fisioterapèutes.
En Francesc em va detectar de seguida un pinçament cervical, per culpa d'un petit desplaçament d'una de les vèrtebres cervicals. Després de parlar-ne, em va practicar un reajustament. La veritat és que em vaig sentir molt alleugida, aquella tarda flotava! . Des d'aquell dia, per mi en Francesc és com un àngel de la guarda de la meva esquena. A banda dels massatges que jo em pugui anar fent amb professionals d'altres especialitats: estètica, fisioteràpia, esport, etc... Almenys 3 cops l'any, passo per les mans d'en Francesc. Mans de Sant!"
 

Quim Morales:

"Sóc una persona alta i amb una feina un pèl estressant però força sedentària. Així doncs arriba un dia en què apareixen els inevitables mals d'esquena. Feia molt temps que els companys em parlaven de les bondats de l'osteopatia en aquest tipus de casos i vaig decidir provar-la. Sense cap mena de dubte, ha estat tot un descobriment. A banda dels efectes immediats de les sessions, gràcies a l'oesteopatia també tinc més consciencia del meu cos i les meves actituts posturals. En definitiva, em trobo molt millor."

 

 

José Casado:

Sóc fisioterapeuta en l’àmbit hospitalari, a l'Hospital Municipal de Badalona i encara que molta gent creu que els fisios som un col•lectiu invulnerable, no és així. És com pensar que al mecànic mai se li espatlla el cotxe!. Sí que és veritat que els nostres coneixements ens fan més conscients de la nostra postura i autocura. Com també per a la prevenció de possibles lesions, però alhora és una feina, com d'altres, plena de sobrecàrregues que tard o d'hora passen factura.

Molta gent acut a l'osteòpata des del desconeixement, amb frases com:  m'han dit que provi, sé que fan crac-crac a l'esquena, que et recol.loquen els ossos... La meva diferència és que jo hi vaig des del coneixement i no tinc cap mena de dubte que és una inversió rentable, a curt i llarg termini per a la meva salut . Podríem dir que en Francesc (Cisco) és el meu "guardaesquenes" de fa més de 10 anys. Crec que la  gent ha de saber que tenim a un dels millors osteòpates a Badalona.

 

Per més opinions, clickeu aquí.

CONTACTE

 

Telèfon:

93 384 39 31

Email:

osteosansa@gmail.com

Adreça:

Prim 15, 2n 2a. Badalona